Demà Torrent acollirà la I Carrera i la II Marxa Solidàries contra el Càncer

Guardar

img-20170119-wa0001
img-20170119-wa0001

La AECC València va presentar el dimecres al matí en el Complex Esportiu Cultural de la Petxina, la carrera Run Càncer València 2017. Un circuit de marxes i carreres solidàries més gran de tota Europa, i al que Torrent se sumisca per segon any consecutiu per a lluitar contra el càncer. Enguany s'inclou la gran novetat d'una carrera amb classificació, a més de la marxa no competitiva que es va realitzar l'any passat, que va comptar amb 1.300 participants i en la qual es van recaptar un total de 6.550 euros. La data per a aquest esdeveniment s'ha programat per al dia 23 de setembre de 2017.

L'acte de presentació va comptar amb la presència de 150 persones, entre membres de les Juntes Locals, investigadors i representants institucionals i de l'àmbit esportiu, i al que no van faltar les representants de l'associació de Torrent, així com la regidora d'Esports, Nadia Marín. "L'any passat la marxa va ser tot un èxit i es va arreplegar una suma elevada per a poder prevenir i investigar sobre aquesta malaltia. Per açò, enguany hem pujat un graó, oferint la possibilitat de participar també en una carrera amb classificació, i augmentar així la participació de corredors i corredores de la lluita contra aquesta malaltia", declara la regidora.

A més en l'acte s'ha fet lliurament de les beques per als treballs de recerca de cinc joves valencians, amb les recaptacions obtingudes en el circuit 2016. Entre ells, es troben treballs per a millorar el tractament i abordatge de tumors d'alt impacte com el de pulmó, còlon o metàstasi cerebral en mama, però també en tumors rars com la Síndrome Mielodisplàsia.

Per a completar el circuit que consta de 40 marxes i 20 carreres, en la qual participen 60 municipis, també se celebrarà l'esdeveniment 'València Contra el Càncer', que tindrà lloc el 29 d'octubre, per a col·laborar de forma activa i saludable amb aquesta causa.

Destacats