Continuen els treballs de construcció del nou centre de rendiment esportiu de Torrent

El pavelló, situat en el Toll i l’Alberca, disposarà d’una pista per a la pràctica d’handbol i futbol sala, al costat d’una altra per a bàsquet i voleibol

Guardar

Obres_Toll1-750x491
Obres_Toll1-750x491

Els treballs de construcció del nou centre de rendiment esportiu de Torrent, situat en el Toll i l’Alberca, continuen avançant i la ciutat disposarà d’un tercer espai per a practicar esport. Amb una superfície de quasi 4.000 m2 i 1.500 m2 coberts, el pavelló albergarà una pista esportiva habilitada per a la pràctica d’handbol o futbol sala, al costat d’una pista esportiva de bàsquet i una de voleibol, que estarà de manera superposada i amb les dimensions reglamentàries. El projecte està emmarcat en el llistat d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), procedents del superàvit amb el qual el consistori va tancar l’exercici de 2017.

Les instal·lacions estaran formades per una àrea de major altura, que recollirà la pista poliesportiva a manera de caixa opaca en la seua part superior, quedant transparent part de la planta baixa amb la finalitat d’aconseguir una il·luminació natural a peu de pista. A aquest module principal s’adossarà, en dos dels seus costats, una àrea de menor altura, que albergarà els espais auxiliars necessaris, tals com vestuaris, recepció, magatzems, etc.

La regidora d’Esports, Susi Ferrer, ha posat l’accent en el compromís de l’Ajuntament de Torrent amb l’esport local i, amb aquest projecte, “donem resposta a la necessitat dels nostres clubs esportius, que necessiten nous espais per a entrenar i practicar les seues disciplines”.

Treballs de reforma

Així mateix, durant el període estival s’està desenvolupant una sèrie de millores en el pavelló El Vedat, com la reparació de les cobertes, així com les clivelles en les parets i envans interiors; o el canvi de gespa en els camps de futbol de Parc Central.
Destacats