Avança el Projecte de Reurbanització del Barri de l’Alter amb l'aprovació de noves actuacions urbanístiques

L'Ajuntament de Torrent dóna un nou impuls a les millores de vies i renovació de serveis urbans en tot el barri històric

Guardar

Alter Cantarerias Torrent
Alter Cantarerias Torrent

L'Ajuntament de Torrent amplia el projecte de reurbanització i millora dels serveis públics en el barri de l'Alter. La Junta de Govern local ha acordat iniciar els tràmits previs i els estudis pertinents abans d'abordar noves actuacions dirigides a millorar el disseny dels vials amb la repavimentació i la renovació de la xarxa de proveïment d'aigua als carrers de Sant Gaietà, Silla, Sant Onofre, Beniparrell, Aldaia, Santíssima Trinitat, Sant Pere Màrtir, Carrer i Plaça Santa Llúcia, Catarroja, Sant Blai, Xitrivella i Sant Fèlix.

"Aquesta ampliació de les actuacions urbanístiques s'engloba en els projectes que el govern municipal ha iniciat amb la finalitat de revitalitzar el centre històric de la nostra ciutat, i amb ella es millora la qualitat de vida dels veïns i veïnes i es dóna resposta a una reivindicació de fa anys", explica la regidora d'Urbanisme, Inma Amat.

L'Ajuntament de Torrent completa així el Projecte de Reurbanització del barri de l'Alter, que té com a objectiu millorar la zona urbana i els serveis, per a així afavorir l'accessibilitat i perfeccionar les infraestructures.

Les noves obres projectades se sumaran i completaran les que ja estan en marxa i en les quals es treballa actualment, i que contemplen la renovació de la xarxa de recollida i evacuació de pluvials, la pavimentació i proveïment per a la renovació i l'accés als carrers, construccions i demolicions, xarxes de servei urbanes com el sanejament i l'aigua potable, enllumenat, mobiliari urbà i senyalització.

Aquestes actuacions s'estan realitzant en dues fases: la primera d'elles comprén els carrers Mare de Déu dels Desamparats, Santa Bàrbara, Cantereries, Santíssima Trinitat, Salvador Fernández Ros, Santa Cecília i Abastidors. La segona fase compta amb la remodelació del carrer Verge del Pilar, Santa Llúcia, Alaquàs, Sant Isidre i Pizarro.

Destacats