Aigües de l'Horta llança el servei de cita prèvia per a la seua oficina d'atenció presencial a Torrent

Per a sol·licitar-ho, l'usuari podrà dirigir-se a la secció ‘El teu servei’ de la web www.aigueshorta.es o directament en citaprevia.aigueshorta.es

Guardar

horta-fsord-1
horta-fsord-1

Aigües de l'Horta ha incorporat el servei de cita prèvia en la seua oficina de Torrent situada en la Placeta de l'Era, 12. Per a sol·licitar-ho, l'usuari podrà dirigir-se a la secció 'El teu servei' de la web www.aigueshorta.es o directament en citaprevia.aigueshorta.es, on podrà triar la seua cita en l'horari habitual d'atenció al públic amb el qual explica la companyia, de dilluns a divendres de 8.30 h a 13.00 h, evitant així possibles esperes.

Cal destacar que enguany Aigües de l'Horta ha fet una important aposta per millorar la comunicació i atenció al client. Així, ha instal·lat a més el servei d'atenció per a persones sordes a través de la plataforma de videointerpretaciónSVIsual. D'esta forma, quan un client o clienta requereix un servei d'interpretació en llengua de signes per a realitzar les seues gestions presencialment en l'oficina de Torrent, es realitza una trucada per videoconferència a un videointérprete de la Fundació Fesord CV i este s'encarrega de realitzar la interpretació en temps real.

Finalment i amb l'objectiu d'adaptar-se a les noves tecnologies, Aigües de l'Horta compta amb una APP de l'oficina virtual. Es tracta d'un nou servei que permet, a través de mòbil o tablet, la gestió del contracte d'aigua i l'accés a la secció 'contacta', on l'usuari pot enviar les seues consultes a la companyia les 24 hores, els 365 dies de l'any. Este servei està disponible per a IOS i Android.

Destacats