Vicente Zaragozá: "Silla ha experimentat una gran millora en la qualitat de vida de la ciutadania"

L'Alcalde de Silla afronta aquesta nova legislatura "amb les mateixes ganes i il·lusió de continuar treballant pel poble"

Guardar

alcalde-silla
alcalde-silla

Vicente Zaragozá afronta aquesta nova legislatura "amb les mateixes ganes i il·lusió de continuar treballant pel poble que quan vaig ser nomenat Alcalde de Silla per primera vegada l'any 2015". Després de les eleccions municipals de la localitat, el passat 26 de maig, el partit socialista va ser, clarament, el més votat amb més del 53% dels suports i un total de 12 regidors, superant amb escreix la barrera de la majoria absoluta.

Ara, és moment de mirar cap avant afrontant una nova legislatura que, com explica l'Alcalde de Silla a València Extra, "a més dels regidors i regidores que em van acompanyar en la passada legislatura, s'incorporen noves cares, però amb molta experiència, que ens permetrà repartir esforços i atendre millor la ciutadania".

"Durant quatre anys, hem avançat molt", explica Vicente Zaragozá. "Silla ha experimentat una gran millora en la qualitat de vida de la ciutadania amb projectes tan importants com la millora i sanejament de les pluvials, amb una inversió de 15 milions; la creació d'ocupació i tallers d'ocupació; el sanejament de l'economia municipal, aconseguint reduir el deute sense apujar impostos; o la posada en marxa de la nova Biblioteca o l'Espai Jove".

No obstant això, si hi ha un del qual Vicente Zaragozá s'assega especialment orgullós és de la finalització del Centre Cultural Carmen Valero, "dotze anys després que començara la seua construcció, i que suposa un èxit per als veïns i veïnes de Silla que ja compten amb un nou espai que canviarà la vida cultural del nostre poble".

Però l'alcalde de Silla no descansa i, com va prometre durant la campanya electoral, ja està treballant per a continuar avançant en la millora de la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la localitat amb projectes transversals, entre els quals es troben "la finalització de les pluvials; la millora paisatgista en parcs i jardins amb noves zones infantils en els barris; la remodelació de l'emblemàtic parc de l'Estació amb una gran zona infantil i nou ús per al centre cívic; la cessió de sòl públic per a habitatges VPO per a la joventut en l'Alteró, Rajolar i Silvestre; el xec transport per als universitaris; o la remodelació del Teatre de la Plaça".

Així mateix, com ha apuntat Vicente Zaragozá, també s'iniciarà el "projecte d'un Centre de Dia per als Majors; es posarà en marxa el Pla Turístic i la remodelació del Port; es crearan punts de càrrega per a cotxes elèctrics; i es milloraran les instal·lacions esportives".

En definitiva, actuacions que van en la línia de millorar els serveis de Silla, facilitar el dia a dia dels veïns i veïnes i situar Silla com un referent de l'Horta Sud.

Destacats