El partit socialista aconsegueix majoria absoluta a Silla

La dreta s'afebleix a Silla amb només 3 regidors del PP

Guardar

ayuntamiento-silla
ayuntamiento-silla

Ja el deixaven entreveure les eleccions autonòmiques del passat 28-A en les quals el partit socialista era la força més votada per a Les Corts. I eixe resultat també s'ha traduït a l'àmbit local. Així, el PSOE torna a ser el partit més votat de les eleccions de Silla del 26 de maig amb més del 53% dels vots, i un total de 12 regidors, la qual cosa li ha permés superar la barrera de la majoria absoluta que està fixada en els 9 regidors.

La resta de partits de l'esquerra - Compromís i EUPV - s'han hagut de conformar amb un regidor cadascun, mentre que la dreta s'ha pegat la gran patacada amb només tres regidors del Partit Popular.

Comparat amb les eleccions de 2015, els resultats han evolucionat a millor per al partit socialista. Vicent Zaragozà (PSOE) tornarà a revalidar el càrrec de l'Alcalde de Silla, sense necessitat de comptar amb coalicions en fer-se amb una folgada majoria absoluta. Quant al bloc de la dreta, si en 2015 el PP va ser la força que més vots va aconseguir (2.631), i Ciutadans i España 2000 comptava amb un regidor, després de les eleccions de 2019, la dreta s'afebleix i només aguanta el Partit Popular.

Resultats eleccions municipals 2019 a Silla

  • PSOE: 12
  • PP: 3
  • Compromís: 1
  • EUPV: 1
Destacats