La regidoria de Formació i Ocupació posa en marxa el Connecta't a Sedaví III

Guardar

SEDAVI
SEDAVI

L'Ajuntament de Sedaví, per mitjà de la regidoria de Polítiques Socials i l'Agència de Desenvolupament Local, i a través de Fons Europeus gestionats per la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha posat en marxa per tercer any consecutiu el programa "Connecta't a Sedaví", que pretén l'orientació social i laboral, i la inserció en el mercat de treball de col·lectius de persones en risc d'exclusió social, a través de l'orientació personalitzada i la millora de l'ocupabilitat mitjançant cursos de formació, tot això dins del programa "Itineraris integrats d'Inserció Sociolaboral".

El programa, que ha tingut un bon grau d'acceptació en les dues edicions anteriors i amb bones xifres d'atenció i inserció, pretén reforçar aquest últim apartat amb la incorporació d'una tècnica per a dur a terme aquesta tasca específica.

Finalment destacar que el programa, es durà a terme en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal. Les persones interessades a prendre part en el Connecta't a Sedavi III han de posar-se en contacte a través dels telèfons 617920778 i 617927428 en horari de 8.30 a 14 h. de dilluns a divendres.

Destacats