Sis nous treballadors s'incorporen a l'Ajuntament de Quart de Poblet dins de l'EMCORP 2020

Guardar

quart-poblet
quart-poblet

L'alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, acompanyada pel regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica, Ángel Lorente, ha donat la benvinguda als cinc operaris i una operària que des de hui passaran a formar part de la plantilla municipal. Aquesta incorporació s'emmarca dins del programa EMCORP 2020 de subvencions d'iniciativa social destinat a la contractació de persones desocupades d'almenys 30 anys d'edat.

Així, els nous treballadors i treballadora reforçaran la labor en diferents àrees municipals durant sis mesos en llocs d'operaris, adquirint noves destreses que milloraran la seua ocupabilitat.

En l'acte de recepció, l'alcaldessa ha aprofitat per a conéixer de prop la situació personal i professional de les persones que s'han incorporat i s'ha posat a la seua disposició davant qualsevol necessitat.

A través d'aquest projecte, que està subvencionat per LABORA en el programa "Avalem experiència" i que es gestiona des del Centre d'Ocupació i Desenvolupament, l'Ajuntament continua treballant per a aconseguir un municipi més inclusiu i integrador. Un objectiu que es desenvolupa a través de la gestió d'ajudes que fomenten la contractació de persones desocupades, especialment, d'aquelles que pertanyen als col·lectius més afectats. Pròximament, es posaran en marxa l'Escola taller "Et formem" i el Taller d'ocupació, així com altres programes per a la contractació de persones en situació de desocupació majors i menors de 30 anys.

Destacats