Royo presenta a l'Ajuntament de Quart de Poblet els beneficis per a l'ocupació i per a l'economia local de la seua fusió amb Roca

Guardar

fusión roca-royo group
fusión roca-royo group

L'alcaldessa Carmen Martínez, el regidor d'Urbanisme, Juan Medina i el regidor d'Ocupació i Promoció Econòmica, Ángel Lorente s'han reunit amb l'equip directiu de Royo Group després de la seua fusió amb el grup Roca. El motiu d'aquesta trobada és presentar al Consistori les grans millores en les infraestructures, en la creació de llocs directes de treball i en l'avanç d'R+D+I que suposa la creació de Roca Royo Group, el nom que ix d'aquesta aliança entre dos grans del sector del bany.

La seu de Quart de Poblet serà el centre del disseny de la firma a nivell mundial, a més de mantenir diferents línies de treball. En la reunió s'han repassat els aspectes de l'evolució de l'empresa Royo que, des dels seus orígens, sempre ha estat molt vinculada al municipi.

L'alcaldessa ha comunicat la seua voluntat per a facilitar sinergies i atendre les necessitats que puguen derivar de la fusió. A més, el Consistori prestarà especial interés i seguiment a la repercussió en l'ocupació local, a les infraestructures en la zona industrial i al medi ambient, entre altres aspectes.

L'equip directiu de l'empresa quartera, capitanejat pel CEO Raúl Royo, ha explicat a l'equip de Govern que la capacitat industrial s'incrementarà en un 60% amb la creació d'una nova planta pilot i un nou laboratori. A més, ha destacat la creació de 150 nous llocs de treball directes i la generació d'un efecte tractor sobre el teixit empresarial confrontant.

La digitalització i la sostenibilitat són aspectes fonamentals que s'han marcat com a prioritaris en aquesta fusió que necessitarà el suport municipal per a la millora de les infraestructures.

La unió entre els dos grups els permetrà operar en més de cent setanta països amb trenta marques comercials i una plantilla integrada per 1.800 professionals, que atorgarà l'oportunitat d'aconseguir ser els líders mundials en el sector del bany.

Destacats