Quart de Poblet inaugura una sala de musculació amb les últimes tecnologies i una inversió de 40.000 euros

La reforma de la instal·lació va ser un dels projectes més votats per la ciutadania

Guardar

Sala musculación marzo 21
Sala musculación marzo 21

Balneari, piscina, sala de càrdio, pista polivalent i una sala de musculació que compta amb les últimes novetats en equipament esportiu. El Complex Poliesportiu de Quart de Poblet s'ha convertit en un lloc indispensable per als veïns i veïnes que volen aconseguir un nivell d'alta competició, mantindre's en forma o llevar-se l'estrés acumulat i alliberar endorfines. Ja saben la màxima romana: "Mens sana in corpore sa".

I així pensa ciutadania i Consistori. La renovació de la sala de musculació va ser un dels projectes més votats en els pressupostos participatius posats en marxa per l'Ajuntament. I, per fi, la pandèmia ha donat una treva i ha permés la seua inauguració.

Entre les novetats cal destacar la instal·lació de noves màquines de força i càrdio així com la renovació de tot l'equipament esportiu. A més, per a evitar lesions s'ha posat un sòl d'alta densitat que prevé lesions i permet realitzar una pràctica esportiva més segura.

També s'han instal·lat panells d'il·luminació LED que permeten una major eficiència energètica i sostenibilitat mediambiental.

En totes les instal·lacions del Complex Poliesportiu s'han intensificat les mesures de neteja així com les de mesurament i anàlisi ambiental garantint al màxim els controls sanitaris.

Cal recordar també que, a conseqüència de la covid, l'aforament és limitat i s'estableixen torns en l'ús de les instal·lacions per a garantir la salut i seguretat dels esportistes.

L'horari de la nova sala de musculació és:- De dilluns a divendres de 8h a 16h -> Abonats- De dilluns a divendres de 17h a 21.30h -> Clubs Esportius

Destacats