Quart de Poblet celebra el seu Fòrum Jove centrat en els reptes de les associacions juvenils davant la COVID 19

Guardar

quart-poblet
quart-poblet

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha oferit un espai de conversa i intercanvi d'idees a les associacions juvenils del municipi, a través del Fòrum Jove "Associacionisme i participació juvenil, la COVID 19 i el nou curs", amb l'objectiu de posar en comú els principals problemes derivats d'aquesta pandèmia global que afecten el normal desenvolupament de les activitats de la joventut.

En la primera part de la trobada, les entitats juvenils han compartit com estan vivint les circumstàncies actuals i de quina manera les seues activitats s'estan veient afectades. Malgrat la situació i del complicat que resulta complir amb totes les mesures sanitàries vigents en el seu dia a dia, la joventut de Quart de Poblet s'ha mostrat optimista respecte al futur i afronta aquest repte amb il·lusió i força.

Durant el Fòrum, la regidora de Joventut, Infància i Adolescència, Participació Ciutadana i Educació, Consue Campos, ha explicat la normativa anti Covid d'obligat compliment per a totes les associacions i s'han explicat totes les mesures i accions que ha posat en marxa l'Ajuntament perquè la volta de l'alumnat als centres escolars siga segura, la qual cosa repercuteix en les associacions i el seu funcionament. Entre altres qüestions, s'ha incrementat el servei de neteja, s'ha cedit espais públics als centres educatius per a complir amb els aforaments i s'han oferit cursos de formació.

Finalment, s'han realitzat propostes per a dur a terme altres cursos i tallers i s'ha convidat a totes les associacions juvenils a participar del Pacte Social pel bon ús de les TIC que lidera la UPCCA de Quart de Poblet.

Aquest Fòrum, celebrat a Quart Jove, ha comptat amb la participació de fins a huit associacions diferents: Consell de la Joventut de Quart de Poblet, Casa de Joventut L'Amagatall, Júniors l'Ermita, Associació Lluerna, Centre Juvenil La Cebollera, Esplai Somriure, Esplai Sambori, Centre Juvenil Barranquet.

Destacats