Més de 100 persones participen en l'Aula de Majors de Quart de Poblet

Guardar

14102019 Quart-Poblet-Aula-Mayores-Ampliación-plazas
14102019 Quart-Poblet-Aula-Mayores-Ampliación-plazas

El nou curs de l'Aula de Majors, organitzada per l'Ajuntament de Quart de Poblet des de la regidoria que dirigeix Victoria Martínez, ha donat principi aquesta setmana amb més d'un centenar de persones apuntades i amb pràcticament totes les places dels cursos i tallers completes. L'oferta, amb més de 15 activitats, abasta des del treball preventiu, amb la Unitat de la memòria o els Jocs de taula saludables, fins a un Grup de suport familiar.

Enguany, gràcies a l'obertura del Centre Intergeneracional Trenquem Barreres s'han ampliat tant les activitats com el nombre de places. Així, tallers tan demandats com la Unitat de memòria, Desenvolupament personal i Jocs de taula saludable s'han pogut realitzar tant en aquestes instal·lacions com en el Centre de Convivència Sant Onofre.

Cal destacar que l'únic d'aquests que encara compta amb places lliures és la Unitat de Memòria en el C. c. Sant Onofre, per la qual cosa la inscripció fins i tot pot realitzar-se des de l'àrea de Serveis Socials, sol·licitant cita.

Trenquem Barreres també acull el taller d'Estimulació cognitiva per a persones amb deterioració cognitiva lleu o moderat; el Grup de suport familiar, que es reuneix una vegada al mes; QUARTilla; el Curs d'informàtica i la Coral Rondó, que organitza l'Escola Coral Veus Ajuntes. Enguany, a més, la gran novetat és el Taller d'ús de mòbils i tablets, que finalitzarà al febrer.

Quant al Centre de Convivència Sant Onofre, també hi ha grup de petanca i una aula d'informàtica de lliure accés de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 17 a 19 hores.

Aquesta oferta, a més, es completa amb altres activitats esportives i culturals, com el Ioga per a majors, organitzat per Quart per l'Esport, les Activitats físiques per a persones majors de 65 anys que es realitzen en el complex del pavelló i la piscina coberta, i amb Arts escèniques Grup Atrezzo (EMT).

Destacats