La Lliga d'Educació entrega quasi un miler de gels hidroalcohòlics a Quart de Poblet

Guardar

Entrega geles Quart de Poblet
Entrega geles Quart de Poblet

La Lliga de l'Educació, ONG laica centrada en projectes d'educació pública, ha fet lliurament a l'Ajuntament de Quart de Poblet de 960 unitats de gels hidroalcohòlics per a la rentada de mans. Aquests es destinaran principalment als centres escolars i a les associacions del municipi que mantenen la seua activitat en l'actual situació.

L'alcaldessa, Carmen Martínez, ha agraït el gest a l'organització, destacant que en aquests moments la col·laboració entre institucions resulta clau per a assegurar que tota la societat compta amb els mitjans necessaris per a suportar la pandèmia.

La regidora de Cultura i Igualtat, Cristina Mora, va ser l'encarregada de rebre la donació de mans de la coordinadora de programes a València, Gloria Taberner.

El material procedeix de l'empresa britànica Reckitt Benckiser, amb seu a Espanya, que ha subministrat 19.136 caixes a la Lliga. Aquestes es repartiran en altres municipis del país en els quals l'ONG està desenvolupant projectes per la defensa de la justícia social.

Destacats