La comunicació de l'Ajuntament de Quart de Poblet, present en l'exposició "Prohibit Fixar Cartells. REA" del Centre del Carme

Guardar

carteles
carteles

L'Ajuntament de Quart de Poblet es caracteritza des de fa anys per la seua ferma aposta per una comunicació clara i accessible, entesa com un servei indispensable per a mantindre ben informada a la seua ciutadania. Prova d'això són les potents i atractives campanyes que es dissenyen i la cartelleria de les quals ara ha sigut recollida en l'exposició del Centre del Carme "Prohibido fixar cartells. REA".

Entre les creacions nascudes en el si d'aquesta institució i que formen part de l'exposició es troben "Fireta de Nadal 2015", "Educant per a la Igualtat 2019" i "Festival Q-ART 2019".

La mostra, composta per 600 cartells de 222 autores i autors del territori valencià de diferents generacions, pot visitar-se fins al 8 de novembre a la Sala Carlos-Pérez del Centre del Carmen. Està organitzada pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i l'Associació de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana i col·laboren en ella Marc Martí i l'Associació València Capital Mundial del Disseny. A més, els dissenyadors MacDiego i Boke Bazán, aquest últim autor de la cartelleria dels festivals de Quart de Poblet Quartmetratges i QLICK, són els seus comissaris.

L'exposició sorgeix en el marc del nomenament de València com a Capital Mundial del Disseny 2022, la qual cosa corrobora el bon moment que viu actualment la creativitat valenciana, a la qual l'Ajuntament de Quart de Poblet contribueix dia a dia.

D'altra banda, aquesta Institució ha rebut diversos reconeixements en matèria de disseny. El més recent ha sigut justament pel seu cartell del Festival Q-Art de 2019, que va ser guardonat en els Graphis Design Awards. Tot això posa de manifest el gran esforç que realitza el Consistori per a arribar i involucrar a tots els veïns i veïnes en l'activitat del municipi a través.

Destacats