L'Ajuntament de Quart de Poblet lliura els IX Premis el mèrit escolar

El guardó reconeix les bones qualificacions, però també l'esforç i el treball de l'alumnat de Primària i Secundària

Guardar

Premios-mérito-escolar-2020
Premios-mérito-escolar-2020

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha tornat a reconéixer el mèrit escolar del seu alumnat de Primària, Secundària i Batxillerat en els seus IX Premis Educatius, en una edició en la qual s'ha demostrat, més que mai, l'immens compromís de l'alumnat, professorat i dels pares i mares.

Amb aquests guardons, l'Ajuntament pretén estimular i impulsar la superació, motivació, esforç i rendiment escolar en l'alumnat que cursa l'etapa d'ensenyament obligatori i Batxillerat en el municipi. D'igual manera, es busca agrair i destacar públicament la labor i dedicació del professorat, així com l'esforç de les famílies, que resulta indispensable especialment en aquestes etapes.

Enguany, els premis s'han viscut de manera especial a causa de la crisi sanitària que, d'una banda, ha obligat a finalitzar el curs en unes condicions més complicades per a l'alumnat, el cos docent i les famílies, i, per un altre, ha impedit la celebració de l'acte públic habitual amb tots els premiats i premiades.

Els guardons, que consisteixen en una dotació econòmica de 136 euros, a més del reconeixement públic, presenten dues modalitats amb el que es valora tant les qualificacions obtingudes com el treball realitzat. Així, en la modalitat I es premia als i les estudiants que han obtingut una puntuació mitjana de 10 en finalitzar l'etapa d'Educació Primària o d'Excel·lent en Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat. Mentre que en la modalitat II, es premien aspectes com l'esforç, la constància i la motivació en l'aprenentatge escolar, independentment de les notes de l'expedient acadèmic, de l'alumnat d'Educació Primària i Educació Secundària Obligatòria.

En total, s'han concedit 22 premis a alumnes i alumnes dels centres públic i concertats del municipi, 17 d'Educació Primària i 5 de Secundària, 18 d'ells en la modalitat I i 4 en la II.

Els alumnes i alumnes d'Educació Primària premiades han estat Núria Martínez Pulido, Carolina Roca Maciulaitiene, Pau Tomás Martínez, Joel Adorna Hernández, Sandra Corvera Melero, Rubén Bronchal Val, Rubén Fuentes Val, Joana Gila Palomares, María León Pedroche, Adrián Herráiz Ballesteros, Amparo Mateu-Tormo Santiago, Pablo Cuni Araque, Claudia Madero Tébar, Alba Soriano Abdul, Juan Pablo Álvarez Solis, Iria Gimeno López i María Salmerón Pérez.

Quant a Secundària, s'ha guardonat a Haizea Delgado Palència, Llorenç Hueso Soriano, Adela Navarro González, Julia Vericat Gómez i Palmira Tomás Martínez.

Destacats