Els comerços del Barri del Crist, a un link del ciutadà

Els ciutadans podran accedir a tota la informació a través de la web de la Mancomunitat

Guardar

ayuntamiento quart de poblet
ayuntamiento quart de poblet

Els comerços del Barri del Crist estaran a un link del ciutadà. L'equip de Govern ha creat una secció exclusiva dins de la web municipal dedicada al comerç local.

Els veïns i veïnes que necessiten comprar en els establiments o demanar hora en la perruqueria o en el centre de bellesa podran fer-lo ara amb més facilitat. Amb les restriccions sanitàries, que varien amb bastant freqüència, moltes vegades no es recorda a quina hora ha de tancar un comerç, si pot estar obert a les nits o si poden portar la compra a la porta de la teua casa sense necessitat de desplaçar-te. Per a solucionar tots aquests dubtes només s'haurà d'accedir a la web de la Mancomunitat a través del següent enllaç: https://www.barriodelcristo.es/seccion/comercio-local

En la web podràs trobar d'una forma molt senzilla els horaris, el telèfon o la ubicació de desenes de fleques, bars, restaurants, farmàcies, quioscos, fruiteries, supermercats, drogueries, botigues de roba, perruqueries, fotografia o qualsevol altre comerç de la zona.

José Antonio Zapata, delegat de la Mancomunitat Intermunicipal del Barri del Crist, ha destacat "l'interés de l'equip de Govern per ajudar i col·laborar en aquests moments tan difícils de crisi econòmica i sanitària que ha provocat la pandèmia a tot el món. És fonamental que els comerços locals, tan nostres i tan importants per a l'entramat social i econòmic del municipi, puguen continuar oferint a la ciutadania els seus serveis de qualitat amb un tracte humà i pròxim".

Zapata ha recordat alguna de les iniciatives posades en marxa per a potenciar el sector, com la campanya de Nadal en la qual es va realitzar el sorteig de tres cistelles valorades en mil euros. Per a poder participar tan sols s'havia de comprar en qualsevol comerç del Barri del Crist adherits a la campanya.

L'equip de Govern prepara una nova campanya que es posarà en marxa en les pròximes setmanes i que donarà un impuls a l'economia del Barri de Crist. Les àrees d'Ocupació i de Participació Ciutadana de la Mancomunitat consideren que "és important continuar ajudant als nostres comerços en tot el possible, ja que no podem deixar que les nostres amistats, veïnat o familiars hagen de tancar els seus establiments sense haver fet el possible perquè puguen continuar oferint els seus serveis pròxims i de qualitat que donen vida i moviment al nostre barri."

Destacats