El personal procedent del programa ECOVID inicia la seua tasca a l'Ajuntament de Quart de Poblet

Guardar

IMG_9625
IMG_9625

Les huit persones procedents del programa ECOVID de la Generalitat Valenciana han iniciat hui la seua tasca a l'Ajuntament de Quart de Poblet. En l'acte de recepció, l'alcaldessa, Carmen Martínez, acompanyada pel regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Ángel Martínez, els ha donat la benvinguda i s'ha interessat per les labors que exerciran.

Durant sis mesos, a jornada completa, el personal contractat, durà a terme tasques relacionades amb la crisi sanitària, com el reforç en la desinfecció de les àrees de major trànsit, com a parcs o voltants d'edificis públics o comerços; o donant suport en la verificació i compliment de mesures preventives en infraestructures i espais municipals, proporcionant atenció i informació en espais públics, o realitzant gestió de cues i control d'accessos.

Aquesta nova iniciativa forma part de les mesures de foment de l'ocupació destinades als col·lectius més vulnerables, com ho és la població desocupat major de 30 anys, que el Consistori està desenvolupant per a tractar de pal·liar les conseqüències negatives que la crisi sanitària està tenint en el mercat laboral.

Aquest nou programa ve a sumar-se a la recent contractació d'altres sis persones dins del programa de reinserció laboral EMCORP i a la posada en marxa de la iniciativa "Et formem Opcions Quart 2020", per la qual el municipi ha rebut 360.309’6 euros per a desenvolupar aquest projecte mixt d'ocupació-formació.

Destacats