El Complex Poliesportiu de Quart de Poblet ja compta amb un aparcament de patinets gratuït

Les usuàries i usuaris de les instal·lacions que vulguen fer ús d'aquest espai hauran de comptar amb un sistema antirobatori per al seu patinet

Guardar

parking patinetes quart de poblet
parking patinetes quart de poblet

Dins de la seua aposta per una mobilitat sostenible, l'Ajuntament de Quart de Poblet ha condicionat un espai en el Complex Poliesportiu perquè els usuaris i usuàries puguen deixar a cobert els seus patinets. Aquest nou aparcament neix després de detectar-se des de l'àrea d'Esports que en els últims dos anys el nombre de veïns i veïnes que utilitzaven aquest mitjà de transport ha anat augmentant exponencialment.

Per a fer ús de l'espai és obligatori que cada amo o propietària del patinet compte amb algun sistema antirobatori, ja que des de la instal·lació no se cedirà aquest tipus de material.

Des de l'Ajuntament, amb la posada en marxa d'aquest nou servei, s'ha volgut recordar que s'ha de circular amb responsabilitat i complint la normativa vigent, posant especial atenció en aquells espais en els quals convisquen vianants i usuaris i usuàries de bicicletes i patinets.

Amb aquesta nova mesura, que se suma als aparcaments per a bicicletes amb els quals ja compta el Complex Poliesportiu, així com les estacions pròximes del servei municipal de bicis, l'equip de govern continua la seua labor per facilitar a tota la població l'ús de mitjans de transport més saludables i respectuosos amb el medi ambient.

Destacats