Comença el segon certificat de professionalitat del Programa TESI a Quart de Poblet

Guardar

20201005_090243
20201005_090243

L'Ajuntament de Quart de Poblet ha donat inici al curs d'Operacions Auxiliars d'Obra de paleta de Fàbriques i Cobertes, un certificat de professionalitat impartit des del projecte 'Treballs a entorns sostenibles per a la inclusió social' (TESI). A través d'aquest programa, el Consistori pretén millorar l'ocupabilitat dels col·lectius amb majors dificultats, en projectes que incentiven la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, la no discriminació i el desenvolupament sostenible i inclusió.

El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, Ángel Lorente, ha sigut l'encarregat de donar la benvinguda a l'alumnat d'aquest primer curs, que compta amb totes les mesures d'higiene i seguretat necessàries. Lorente ha aprofitat l'acte d'inauguració per a posar-se a la seua disposició i els ha animat a aprofitar la formació.

El certificat de professionalitat compta amb professorat expert en la matèria i permetrà als alumnes i alumnes aprendre les competències bàsiques de la professió, així com les competències complementàries en matèria de cerca d'ocupació, idiomes i alfabetització informàtica. Per a facilitar l'accés a la formació, el projecte compta amb una dotació econòmica en concepte de beca d'estudis.

En finalitzar el mòdul de formació teòrica, l'alumnat posarà en pràctica els coneixements adquirits mitjançant la realització de pràctiques no laborals en entorns laborals reals proporcionats per empreses locals, reforçant així l'ecosistema empresarial.

Aquesta edició continuarà comptant amb l'aula virtual que complementarà la formació presencial i a través de la qual podrà seguir el curs i ampliar les matèries recollides en els certificats de professionalitat.

El projecte «Treballs en entorns sostenibles per a la inclusió social» (TESI), està executat per l'Ajuntament de Quart de Poblet, a través del CED en col·laboració amb Nova Feina, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) en el marc del Programa Operatiu Plurirregional d'Espanya (POPE) 2014-2020.

Destacats