Picassent celebra el 9 d'octubre en família i amb bici

Guardar

Picassent - 9- d’octubre
Picassent - 9- d’octubre

Les picassentines i els picassentins varen eixir ahir al carrer per celebrar el 9 d'octubre. El passeig amb bici, que va eixir des de la plaça de l'Ajuntament i va transcórrer per diferents carrers del poble, va tindre el seu primer punt d'arribada al parc de les garroferes de l'Omet. Allí, totes les persones participants, varen gaudir d'un esmorzar en un matí assolellat i molt agradable. Seguidament, la marxa va continuar fins al parc Abril Martorell on es va fer el sorteig d'una bicicleta, gentilesa de Bici Agulles, així com d'altres obsequis per part de l'Ajuntament i el Bici Club Picassent. La xiqueta guanyadora del sorteig de la bicicleta va ser Denise Herráiz Carrasco.

Des de la Regidoria de prevenció de drogodependències, el seu portaveu, Carles Silla, apuntava que aquest és un dia també per reivindicar estils de vida saludables i que aquesta s'emmarca dins de la campanya Cuida't, campanya de prevenció de drogodependències, «Aquesta iniciativa pretén promoure una jornada d'esport, lluny de conductes addictives i posant especial èmfasi en els xiquets i les xiquetes del municipi, els quals tenen l'oportunitat de fer un passeig per la població, tranquil·lament i sense cotxes».

Per la seua banda, l'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, es mostrava molt satisfeta de la bona acollida que va tindre aquesta cita, «És un goig veure la gran participació que any rere any té esta activitat en la qual participen persones de totes les edats i famílies completes».

Des de l'Ajuntament es vol agrair també la participació del Bici Club Picassent, per la col·laboració, a l'empresa local Bici Agulles per la donació de la bicicleta sortejada, al Grup Cultural Ball de Bastonots per animar l'acte amb les seues dolçaines i tabals, a l'empresa Consum i a la Policia Local.

Destacats