Comença el taller municipal per a persones amb diversitat funcional

Enguany, s'han incrementat el número de persones participants i són 20 els i les alumnes que comencen una nova experiència formativa

Guardar

Comença el taller municipal per a persones amb diversitat funcional
Comença el taller municipal per a persones amb diversitat funcional

L'Ajuntament, a través de la Regidoria de Diversitat Funcional, ha donat inici a una nova edició d'aquest programa formatiu per a la promoció de l'autonomia personal i la inclusió social dirigit a persones amb diversitat funcional del municipi que tindrà lloc fins juny de 2020.

Enguany, el fil conductor del taller versa sobre l'educació ambiental. Per això, durant el curs, es portaran a terme diferents activitats on tindrà un gran protagonisme el reciclat de paper. El període formatiu s'ha establert en diferents mòduls dedicats a les habilitats socials, a l'orientació laboral, a les bones pràctiques en sexualitat, la prevenció de conductes additives i la igualtat. I tot amb el mateix objectiu: augmentar les capacitats de l'alumnat dirigides a adquirir habilitats per a tindre més autonomia personal.

L'alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, els ha donat la benvinguda a tots ells i elles i també a les seues famílies en un acte que ha tingut lloc al saló de plenaris del Consistori juntament amb el regidor de l'àrea, Carles Silla, i l'equip docent format per una coordinadora i dues monitores.

«Des de l'Ajuntament creiem que és molt important proporcionar les ferramentes i el suport necessari per a aquestes persones de manera que puguen desenvolupar-se en els diferents àmbits de la vida, potenciant així la seua autonomia i la seua autodeterminació», ha manifestat la primera edil durant la recepció al consistori.

Destacats