Paterna s'incorpora al projecte 'Mi nuevo mejor amigo' per a promoure l'adopció responsable

Guardar

La concejala de Bienestar Animal, Merche Navarro, con el CEO de Agencia SEO y Mi nuevo mejor amigo, Roberto Gorraiz
La concejala de Bienestar Animal, Merche Navarro, con el CEO de Agencia SEO y Mi nuevo mejor amigo, Roberto Gorraiz

L'Ajuntament de Paterna s'ha adherit al projecte nacional 'Mi nuevo mejor amigo' amb l'objectiu de fomentar, a través de les noves tecnologies, les adopcions responsables dels animals del Refugi municipal i promoure tota la gestió que s'està duent a terme en matèria de benestar animal des de la mateixa regidoria.

"Per això - tal com ha explicat la regidora de Benestar animal, Merche Navarro – estem preparant un espai en la pàgina web de l'Ajuntament dedicat en exclusiva als animals de companyia que, a més de recollir les seues necessitats, servirà d'altaveu i aparador de totes les mesures i actuacions que estem duent a terme des del consistori per a protegir i cuidar d'ells i millorar la seua convivència amb els habitants de Paterna".

Així mateix, Navarro ha indicat que "en aquest nou apartat web, enllaçat amb la web donarem visibilitat, entre altres coses, a la nova Ordenança Municipal de Benestar Animal i al nou Refugi d'Animals perquè la ciutadania conega, de primera mà, la normativa vigent a la ciutat respecte als animals de companyia així com les instal·lacions municipals destinades a l'allotjament i cura dels animals, que a més compten amb quiròfan i veterinària".

Per part seua, minuevomejoramigo.com també inclourà un enllaç que reconduirà a l'apartat web dedicat als animals del consistori paterner.

La regidora també ha explicat que per a poder formar part del projecte, des de l'Ajuntament hem hagut d'acreditar una sèrie de requisits que avalen el nostre compromís amb el benestar animal i ens fan meritoris d'aquesta adhesió, com és l'existència d'una regidoria pròpia de Benestar Animal amb partida pressupostària pròpia, la certificació de nucli zoològic, l'aprovació d'una ordenança municipal que estipula el sacrifici zero, la gestió directa del refugi municipal d'animals.

"Totes aquestes mesures han quedat reflectides en l'Acord sobre Bones Pràctiques en Ajuntaments compromesos amb 'Mi Nuevo Mejor Amigo' que hem subscrit per a garantir el nostre compromís amb el benestar animal que quedarà avalat amb el segell d'Ajuntament Compromés que atorga aquest projecte", ha indicat Navarro.

'Mi Nuevo Mejor Amigo' és un projecte solidari premiat per la seua creativitat en un dels festivals de publicitat més importants a nivell nacional com és el Inspirational de IAB.

Aquesta iniciativa ha sigut desenvolupada per l'agència de màrqueting en línia i especialitzada en posicionament web "agenciaseo.eu", amb el qual es busca conscienciar als usuaris que volen comprar un gos perquè opten per l'adopció, circumstància que beneficiarà en gran manera als animals del Refugi de Paterna.

Hui dia, com a experts en posicionament web, agenciaseo.eu ja ha aconseguit posicionar en Google més de 8.000 paraules per a cerques relacionades amb la compra de gossos, competint contra els grans portals de compravenda. D'aquesta manera, ara els usuaris van poder tindre més a mà l'alternativa de l'adopció i amb la confiança de comptar amb organitzacions i ajuntaments compromesos com el de Paterna a través del Refugi, convertint-se en el primer ambaixador públic d'aquesta iniciativa a nivell nacional.

Destacats