Paterna reprén l'activitat de l'Aula de Reforç

Guardar

Aula de refuerzo Paterna
Aula de refuerzo Paterna

La Casa de la Joventut de Paterna ha représ l'activitat de l'Aula de Reforç, una iniciativa que es va posar en marxa al novembre del passat any per a donar suport acadèmic als estudiants de l'ESO.

Aquesta iniciativa, que va tindre un gran acolliment entre la població estudiantil, es va suspendre al gener a causa de l'augment de la incidència de coronavirus en la població, i des del consistori han volgut posar-la en marxa tan prompte com la situació sanitària ho ha permés.

Així ho ha explicat el regidor de Joventut, Roberto Usina, que ha explicat que "amb l'aula de reforç facilitem als nostres estudiants un espai i suport acadèmic personalitzat gratuït per a continuar amb els seus hàbits d'estudi i evitant així que disminuïsca el seu rendiment, que pot haver-se vist afectat per la situació derivada de la pandèmia".

L'Aula de Reforç s'ha organitzat en sis grups en horaris alterns, quatre de matins i dos més en horari de vesprades, en els quals un professor atén els estudiants i els ajuda en les seues tasques diàries, propiciant una millor organització del temps d'estudi.

Les classes tenen una hora de duració i un màxim de sis participants per torn, per a complir amb la normativa anticovid vigent i garantir la seguretat dels assistents.

Encara que tots els torns estan complets, els interessats poden sol·licitar informació i disponibilitat a la Casa de la Joventut els dimarts i dijous d'11 a 14 hores, i totes les vesprades de dilluns a divendres, de 17 a 20 hores, telefonant al 96 137 01 03.

A més, l'Ajuntament informa de totes les iniciatives posades en marxa des de l'Àrea de Joventut mitjançant WhatsApp, a través d'un canal de difusió al qual pot subscriure's qualsevol persona enviant la paraula ALTA al 647 867 445.

Destacats