Paterna reobri aquest dilluns 8 de juny els serveis esportius municipals amb cita prèvia i totes les mesures de seguretat

En la setmana del 8 al 14 de juny s'iniciaran, de manera bàsica, les activitats d'alguns clubs esportius de Paterna, la pràctica esportiva individual i s'obriran, per a grups reduïts, les piscines climatitzades municipals de Paterna i La Canyada

Guardar

Piscina climatizada municipal
Piscina climatizada municipal

L'Ajuntament de Paterna ha anunciat avui la reobertura, a partir del pròxim dilluns, 8 de juny, dels Serveis Esportius Municipals mitjançant sistema de cita prèvia, tant per a la pràctica esportiva com per a gestions i atenció al públic, per a evitar aglomeracions i garantir les distàncies de seguretat i el respecte d'aforaments.

Durant la setmana del 8 al 14 de juny s'iniciaran de manera bàsica les activitats d'alguns clubs esportius de Paterna i s'obriran per a grups reduïts les piscines climatitzades de Paterna i La Canyada que, tal com ha explicat el Tinent Alcalde de Cultura de l'Esforç i Modernització, José Manuel Mora, "es farà de forma restringida per a una posada en marxa gradual que permeta comprovar l'eficàcia dels diferents protocols de prevenció que s'han anat preparant al llarg de l'últim mes".

Els clubs esportius tindran un protocol específic d'accés i ús de les instal·lacions, en el qual hi haurà responsables de prevenció, tasques estrictes de control d'accés, desinfecció i protecció d'esportistes, i condicions molt exigents dels espais d'entrenament respectant distàncies, aforaments reduïts i evitant compartir materials, entre altres mesures.

Una vegada verificat el compliment i l'eficàcia dels protocols, les condicions d'accés s'ampliaran a partir del 15 de juny, i sempre considerant l'evolució de les restriccions que establisquen Ministeri de Sanitat o Govern Autonòmic, quan escaiga.

Pel que fa a les activitats i pràctiques individuals, del 8 al 14 de juny es posarà en marxa, exclusivament per a abonats +QVida anuals, l'activitat de bany lliure i l'accés a zones de màquines de càrdio (el·líptiques, bicicletes i cintes de córrer) a manera d'experiència pilot. Els abonats seran contactats des de l'Àrea d'Esports i convidats aquesta primera setmana.

La setmana del 15 de juny començaran de nou les activitats en la Piscina Climatitzada Municipal, el Poliesportiu La Canyada i el Centre Esportiu Esport a Paterna. Aquests centres obriran amb una oferta i horari similars als anteriors a l'Estat d'Alarma, encara que amb aforaments reduïts, i sempre amb la necessitat d'efectuar una reserva prèvia online.

El 10 de juny es disposarà ja d'informació definitiva d'horaris i sistema de reserva online, de manera que els abonats podran començar a realitzar les seues gestions per a poder reincorporar-se a l'activitat. Des del dia 15 de juny aquells ciutadans que ho desitgen podran dirigir-se al Servei per a informar-se sobre condicions de compensació o devolució, sol·licitar qualsevol de les dues opcions o demanar cita prèvia per a informes o realitzar aquestes gestions, que es duran a terme en el Punt d'Informació de la Piscina Climatitzada de Nucli urbà.

Segons ha explicat el Tinent Alcalde José Manuel Mora, "les activitats es duran a terme sota estrictes condicions de seguretat, entre les quals es troben les limitacions d'aforament, les distàncies de seguretat obligades, les constants desinfeccions i les reserves prèvies, que la Regidoria desitja mantenir durant tot l'estiu per a evitar aglomeracions en els accessos a les instal·lacions i activitats".

A més, amb la finalitat de tractar de garantir l'accés al nombre més gran de persones, s'establirà també un límit d'assistències setmanals que estarà vigent de manera temporal.

Destacats