Paterna recupera les visites turístiques guiades "a la carta" per la ciutat

Guardar

Cartel promocional de las visitas guiadas en Paterna
Cartel promocional de las visitas guiadas en Paterna

Davant la millora de la situació epidemiològica i amb la finalitat de continuar promocionant la ciutat i consolidar-la com a municipi d'interés turístic, l'Ajuntament de Paterna, a través de l'Oficina de Turisme, ha représ les visites guiades que organitza pels monuments més emblemàtics del municipi.

Les rutes turístiques, que es poden realitzar en grup i s'organitzen a petició dels interessats, recorren alguns dels monuments i espais més representatius de la ciutat com la Torre i les coves, el Calvari, el Casino de la Plaça del Poble o l'Hostal-Cuadra.

Tal com ha explicat la regidora de Cultura, Turisme i Foc, Teresa Espinosa, "estem realitzant les rutes amb les persones que van quedar en llista d'espera quan, a causa del coronavirus, va caldre suspendre aquesta activitat, però, alhora, l'Oficina de Turisme està rebent noves telefonades que demostren el creixent interés turístic de la nostra ciutat".

La realització de les rutes turística guiades està subjecta als protocols anticovid, amb el que els grups seran de màxim 10 persones (inclòs la guia), tots amb mascareta i mitjançant cita prèvia. "Aquesta iniciativa – ha explicat Espinosa – està dirigida tant a persones d'altres municipis com a veïns i veïnes de Paterna que vulguen conéixer més detalls del patrimoni històric de la ciutat i de la nostra cultura i tradicions".

Els interessats a participar en aquestes rutes turístiques guiades poden concertar cita prèvia telefonant a l'Oficina de Turisme al 96 305 31 24 o contactant a través de WhatsApp en el telèfon 607 218 403.

Destacats