Paterna rebrà aquest diumenge als 200 ciclistes en la sortida de l'última etapa de la Volta

Guardar

paterna-_ajuntament
paterna-_ajuntament

Paterna està ultimant els preparatius per rebre aquest diumenge, 5 de febrer a 24 equips en graella amb un escamot de més de 200 ciclistes en la qual és la 5a etapa de la Volta Comunitat Valenciana Gran Premi Sabadell 2017.

I és que el municipi és el punt de sortida de l'última etapa d'aquesta prova esportiva que, en dos dies, convertirà a Paterna en l'epicentre del ciclisme. Es tracta d'una etapa en pla amb arribada al sprint que compta amb un recorregut neutralitzat de 5,5 km pels principals carrers del nucli urbà fins a arribar al km 0, situat en la CV-31.

Respecte a aquest itinerari, el regidor d'Esports, José Manuel Mora ha volgut destacar que "s'ha configurat per permetre que qualsevol paterner o paternera puga veure el pas dels ciclistes a poca distància de la seua casa" i ha afegit que "en tractar-se d'un esdeveniment de tanta repercussió, s'ha organitzat un gran dispositiu de seguretat, amb mitjans propis i de la Guàrdia Civil, que es coordinaran amb Policia Local i Protecció Civil per protegir tot recorregut de la prova pel nostre municipi, controlant des del fins als accessos així com l'accés al recinte on estaran situats els camions dels equips".

Mora també ha indicat que des de l'Ajuntament, a través de l'àrea d'Esports, s'ha preparat aquesta sortida amb moltíssima il·lusió, ja que és la primera vegada en la història que el nostre municipi participa en aquesta prova. Així mateix, ha puntualitzat que "des de la responsabilitat que comporta albergar un esdeveniment de repercussió mundial com a aquest, Paterna compta amb l'experiència d'haver gestionat recentment altres esdeveniments esportius de nivell mundial com la Reebook Spartan Race i amb la confiança que ens aporta la capacitació i professionalitat del departament tècnic a escala esportiva, d'infraestructures i de seguretat del consistori".

Finalment, el regidor d'Esports, ha recordat que "la participació de Paterna en la Volta suposa una oportunitat única per donar a conéixer la nostra Vila, el nostre potencial patrimonial, cultural i empresarial i per reafirmar el compromís de l'Ajuntament de Paterna i del nostre municipi amb l'esport i amb el ciclisme" al mateix temps que ha animat a tots els paterners i paterneres a sortir al carrer aquest diumenge per gaudir en primera persona del bon ambient, de l'esport i del ciclisme que envairan Paterna des de les 10 del matí.

Arxivat a:

Destacats