Paterna promou la solidaritat empresarial amb el projecte Tecno Compromís

Guardar

Presentación Tecnocompromiso
Presentación Tecnocompromiso

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha participat hui juntament amb la Secretària Autonòmica de Cooperació i Qualitat Democràtica, Belén Cardona i el President de l'EGM Parc Tecnològic Paterna, Antonio Alagarda en la presentació del Projecte Tecno-Compromís, una iniciativa de compromís social que pretén fomentar la cooperació i la responsabilitat social entre les empreses situades al Parc Tecnològic.

Durant la seua intervenció, l'Alcalde ha destacat "la importància de crear aquests llaços de compromís social i d'implicar les empreses en la realització de projectes que milloren la nostra societat".

La presentació de Tecno-Compromís ha tingut lloc en la seu de Caixa Popular i ha reunit les ONG del Parc tecnològic impulsores dels tres projectes socials que promou el projecte: Oxfam Intermon, Fuvane i Farmamundi.

El projecte d'Intermon, que porta per nom «Guerra a Iemen», té com a objectiu proporcionar aigua neta per a salvar vides. El segon, de Fuvane, està basat en teràpies de neurorehabilitació per a xiquets i adolescents amb paràlisi cerebral. I finalment, el projecte de Farmamundi «Kenya compte amb tu» està dirigit a proporcionar kits sanitaris per a dones i xiquetes refugiades.

Destacats