Paterna prepara la constitució de les juntes de barri de la legislatura

Guardar

Paterna Ayuntamiento
Paterna Ayuntamiento

L'Ajuntament de Paterna ha començat a constituir les noves juntes de barri d'aquesta legislatura, amb reunions cada dia de la setmana fins al pròxim 24 d'octubre.

Tal com ha explicat el Tinent d'Alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández “les juntes de barri són canals fonamentals de participació de les associacions, entitats i veïns i veïnes dels diferents barris amb l'Administració Local, per la qual cosa la seua constitució i futura labor és imprescindible per a garantir la participació ciutadana en la gestió municipal”.

Les reunions de constitució, que començaran aquesta vesprada, se celebraran cada dia de la setmana a les 19.15 en diferents centres municipals dels diferents barris.

La primera serà la Junta de nucli urbà la constitució del qual es formalitzarà en el TeatreCapri. Demà, en el centre Valentín Hernáez, serà el torn de la junta del barri de Santa Rita i el 16 d'octubre en el xalet Vila Campament la del barri Campament. Li seguirà el 17 d'octubre el barri de la Coma amb una reunió constitutiva en el Centre Social El Capellà i el divendres 18 en el centre social de Santa Gema se celebrarà la constitució de la junta de barri de Bovalar.

Les sessions es reprendran el dilluns, 21 d'octubre amb la junta de barri de la Canyada en el centre social del barri, mentre que el 22 i 23 se celebraran reunions constitutives en els centres socials dels barris de Terramelar i LlomaLlarga respectivament, per a finalitzar amb la constitució de la junta de barri d'Alborgí el dijous 24 en el centre polivalent Valentín Hernáez.

Finalment, Fernández ha recordat que la composició de cada junta quedarà determinada segons les possibilitats de cada barri, comptant amb un número mínim de 5 representants entre els quals s'inclourà un representant de l'Alcalde en el Barri, un representant de cadascuna de les Associacions de Veïns, del Barri, un representant de cadascuna d'Associacions inscrites degudament en el Registre d'Associacions, del Barri.

Així mateix, podrà assistir, amb veu i sense vot, un Representant per cada Partit Polític, amb representació municipal en la Corporació, un representant per cada Sindicat representatiu i un Policia de Barri.

Destacats