Paterna premia als millors joves creadors i autors dels seus concursos de Comic i Literatura

Guardar

ganadores-concurso-comic-y-literatura
ganadores-concurso-comic-y-literatura

La Casa de la Joventut de l'Ajuntament de Paterna ha lliurat els Premis Juvenils dels Concursos de Literatura i Còmic, uns guardons amb els quals el consistori ha volgut reconéixer el talent dels més joves per fomentar la creació literària i l'expressió artística entre aquest col·lectiu.

En el CONCURS DE CÒMIC, els guardonats en la secció de 12 a 16 anys van ser Sandra Pastor, que va obtenir el Primer Premi amb l'obra "La Panerola" el Primer Premi, Joan Ruiz, que es va fer amb el Segon Premi amb l'obra titulada "Dinousaurus involution" i Ferrán Estellés que, amb l'obra "El viatge dels mites", va aconseguir el Premi específic per a joves del municipi.

En la secció de 17 a 30 anys, Miriam Ventura va aconseguir el Premi amb el seu treball "Igor i Shiro" mentre que el Segon Premi va ser para Núria Martínez pel seu treball "El gran heroi del collaret vermell".

Respecte al CONCURS DE LITERATURA, les vencedores en la secció de 12 a 14 anys van ser les obres "A l'altre costat: cara a cara", d'Alonso Cebellán, que va guanyar el Primer Premi i "Cada segon", de Aylén Esteban, que va ser reconeguda amb el Segon Premi.

En la secció de 15 a 17 anys, el Primer Premi va ser per a Helena Carrillo per l'obra "La dama en el mirall", el Segon Premi per Emanuel González per l'obra "El poder del temps" mentre que en la secció de 18 a 30 anys el guanyador va ser Nelson Daniel Carrero, que es va fer amb el Primer Premi amb l'obra "El pelegrí".

Després del lliurament de guardons, consistents en premis econòmics de 250 i 200 euros a les millors composicions, joves voluntaris del taller de cuina de la Casa de la Joventut van obsequiar a tots els premiats i assistents amb un berenar.

Arxivat a:

Destacats