Paterna obri la convocatòria del concurs infantil Marcapàgines

Guardar

concurso Marcapáginas de Paterna
concurso Marcapáginas de Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha obert el termini per a la presentació de treballs del concurs infantil Marcapàgines, que en aquesta edició té com a lema "Herois i Heroïnes que ens envolten", en relació amb les persones que, d'una manera o l'altra, han ajudat a superar la crisi derivada del coronavirus.

Així ho ha anunciat el regidor de Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, que ha explicat que "en aquesta sisena edició del certamen, que té com a objectiu promoure la lectura entre els nostres xiquets i xiquetes, hem afegit una nova categoria per a la participació de l'alumnat del Patronat Intermunicipal Francisco Esteve".

Els treballs podran presentar-se fins al 15 d'abril presencialment a la biblioteca de la Cova Gran o telemàticament en biblioteques@ayto-paterna.es, i podran participar xiquets i xiquetes que residisquen i/o estudien en qualsevol centre educatiu de Paterna, des de 1r d'Infantil i fins a 6é de Primària, a més dels alumnes del Francisco Esteve.

El certamen té 10 categories de les quals es triaran tres treballs per cadascuna d'elles. El regidor Jodar ha detallat que "els premiats obtindran un lot de llibres i material escolar adquirit en empreses i comerços de Paterna, per a fer costat així a l'economia local, mentre que els finalistes rebran també un obsequi".

El lliurament de premis es realitzarà, si les circumstàncies sanitàries ho permeten, el 23 d'abril, coincidint amb el Dia del Llibre, a la biblioteca de la Cova Gran, i d'entre tots els premiats se seleccionarà el que serà la imatge del Servei de Biblioteques per a l'any 2022.

Quant a les característiques tècniques dels treballs, hauran de presentar-se en cartolina, en una sola cara i les dimensions del marcapàgines seran de 22 cm x 6 cm. Les bases completes del certamen estan disponibles en la web wwww.paterna.es, a les biblioteques i agències de lectura de Paterna i a través del codi QR de la campanya de difusió que ha posat en marxa l'ajuntament.

Destacats