Paterna obri el termini d'inscripció de la seua Escola d’Estiu que comença el 22 de juny

El servei d'Escola d'Estiu, que té una durada de 6 setmanes per a facilitar la conciliació laboral de les famílies paterneres i està dirigit a xiquets i xiquetes d'entre 3 i 12 anys, ofereix servei de matinera, de vesprada i menjador

Guardar

Escola estiu 2020
Escola estiu 2020

L'Ajuntament de Paterna ha obert avui el termini per a inscriure's en l'Escola d'Estiu, que se celebrarà del 22 de juny al 31 de juliol per a facilitar a les famílies paterneres la conciliació laboral i familiar.

El servei, dirigit a menors d'entre 3 i 12 anys, s'ofereix en set centres escolars del municipi: CEIP El Parc, CEIP Sanchis Guarner, CEIP Ausiàs March, CEIP Antonio Ferrandis, CEIP Clara Campoamor, CEIP Jaume I i CEIP la Font.

"S'han adaptat les activitats de l'Escola d'Estiu tenint en compte les recomanacions preventives anunciades pel Ministeri de Sanitat, de manera que es reforce la protecció dels menors", ha assenyalat el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea.

El protocol de seguretat dissenyat, inclou entre altres mesures de seguretat i higiene, la presa de temperatura diària a tots els alumnes, que hauran de desinfectar-se les sabatilles, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i rebutjar la màscara que porten de casa, canviant-la per una que els facilitaran a la porta.

A més, hauran de mantenir la distància de seguretat a l'entrada dels centres. Per a això s'han pintat pictogrames en el sòl, en els quals hauran d'esperar les famílies -preferentment un sol adult- i s'ha establert un horari d'entrada i sortida escalonat per edats.

En aquest sentit, el regidor Fortea també ha destacat que "es limitarà el nombre d'alumnes i alumnes per aula, que no podrà ser superior a 12 nens, i els espais d'esbarjo, aules i menjador estaran dividits per zones segons edats".

Quant al servei de menjador, es prestarà mitjançant servei d'àpats, amb menús completament preparats per a evitar la seua manipulació, així com desdejunis i berenars individuals.

Finalment, Fortea ha explicat que els interessats tindran fins al pròxim 17 de juny per a formalitzar la matrícula, que podrà realitzar-se telemàticament a través de la web de l'empresa municipal Gestió i Serveis de Paterna.

Destacats