Paterna obri demà la sala d'estudi de la Cova Gran amb cita prèvia i taules individuals

Les taules d'estudi es pot reservar per telèfon 96 305 31 39 o mitjançant la web www.paterna.es i la reserva serà única i individual de 9 a 14 hores

Guardar

Sala de estudio Biblioteca Cova Gran
Sala de estudio Biblioteca Cova Gran

L'Ajuntament de Paterna obre a partir de demà la sala d'estudi de la Cova Gran per a ajudar als joves paterners a preparar els seus exàmens, sobretot a aquells que s'examinen de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU).

"Amb l'obertura d'aquest espai, emmarcada en la Fase 3 de la desescalada en la qual ens trobem, pretenem que els nostres joves disposen d'un lloc adequat per a l'estudi amb les màximes condicions sanitàries i de seguretat", ha assenyalat el regidor de Biblioteques i Museus, Lucas Jodar.

Per a això, a més de reduir l'aforament de la sala, les taules d'estudi seran exclusivament individuals, amb les distàncies de seguretat adequades i les mesures higièniques corresponents.

Per a poder accedir a una d'aquestes taules d'estudi, s'haurà de realitzar una reserva prèvia amb antelació, que serà única de 9 a 14 hores, bé mitjançant al telèfon 96 305 31 39 o mitjançant la web municipal www.paterna.es .

Destacats