Paterna obri biblioteques durant tots els dies de l'època d'exàmens amb les màximes precaucions

La Regidoria de Biblioteques i Museus torna a ampliar els horaris d'obertura d'aquestes instal·lacions municipals fins al 29 de gener per a facilitar que els estudiants puguen usar aquests espais públics per a preparar els seus exàmens

Guardar

Cartel de ampliación de horarios de las bibliotecas de Paterna
Cartel de ampliación de horarios de las bibliotecas de Paterna

L'Ajuntament de Paterna amplia des de hui l'horari de les biblioteques La Cova Gran i Vicente Miguel Carceller de La Canyada per a facilitar que els estudiants puguen usar aquestes instal·lacions per a preparar els exàmens.

D'aquesta manera, tal com ha explicat el regidor de Biblioteques i Museus, Lucas Jodar, "totes dues biblioteques estaran obertes de dilluns a diumenge, en horari ininterromput de 9 a 22 hores, perquè puguen ser utilitzades com a sales d'estudi, oferint un major rang horari coincidint amb el període de proves acadèmiques".

La mesura, que estarà en vigor fins al pròxim 29 de gener, ha tingut un bon acolliment entre els joves paterners en anteriors ocasions, que tenen accés així a un espai adequat per a l'estudi.

"Això sí" – ha detallat Jodar - "l'accés a les biblioteques està subjecte a l'estricte compliment de mesures per a evitar la propagació de la Covid-19".

En aquest sentit, l'aforament estarà reduït i serà necessari concertar cita prèvia a través de la web municipal www.paterna.es per a poder accedir a les instal·lacions municipals.

També serà obligatori l'ús de màscara i gel hidroalcohòlic, i s'haurà de guardar la distància de seguretat recomanada per les autoritats sanitàries. A més de les biblioteques de la Cova Gran i La Canyada, els paterners i paterneres podran utilitzar la resta de sales d'estudi de Paterna en Campament, La Coma i Terramelar, en els seus horaris habituals, i també ateses les mesures de seguretat corresponents.

Destacats