Paterna llança recomanacions per protegir-se de l'ona de fred

Guardar

ayuntamiento paterna
ayuntamiento paterna

Davant l'ona de fred que s'aveïna per als pròxims dies, l'Ajuntament de Paterna ha utilitzat les xarxes socials, el WhatsApp Municipal, l'APP de l'Ajuntament, l'APP d'Emergències de la Policia Local per llançar una sèrie de recomanacions a la ciutadania paternera sobre com han d'actuar i protegir-se davant la important baixada de temperatures que es preveu a partir de matí.

Seguint els consells del Centre de Coordinació d'Emergències, el consistori recomana als seus veïns i veïnes que, en cas de fred intens, es visten amb diverses peces càlides i lleugeres superposades per eixir al carrer.

L'Ajuntament també alerta als paterners que tinguen especial precaució i siguen molt previnguts amb les estufes de carbó, elèctriques i de gas, procurant que no estiguen properes a cortines i assegurant-se del seu bon estat. De la mateixa manera, recomana prendre precaucions davant una possible mala combustió d'estufes en llocs tancats i sense renovació d'aire.

A més, la regidora de Seguretat, Núria Campos ha emplaçat als veïns/as que, davant qualsevol eventualitat, criden al 112 Emergències o al 092, Policia Local, al mateix temps que ha destacat que, tant el cos local de la policia com a Protecció Civil i la brigada de serveis municipal estan previnguts per intervenir en qualsevol incidència en el cas que fóra necessari.

A l'hora d'agafar el cotxe o de realitzar algun tipus d'activitat en l'exterior, des del consistori aconsellen informar-se sobre la situació meteorològica i l'estat de la xarxa viària i seguir els consells de conducció de DGT. Igualment, insten a la població a utilitzar els canals de comunicació de l'Ajuntament o d'altres administracions oficials per mantenir-se informats dels pronòstics.

Així mateix, Campos també ha llançat una crida a tot el col·lectiu de persones de risc com els nounats i lactants, els majors i totes aquelles persones amb malalties cròniques o en tractament, als qui recomana directament "evitar sortir a l'exterior i/o exposar-se a l'ona de fred".

Arxivat a:

Destacats