Paterna instal·la una font adaptada per a minusvàlids al nou Parc dels Horts

Guardar

fuente-adaptada-parque-los-huertos
fuente-adaptada-parque-los-huertos

El parc dels Horts que acaba de reformar l'Ajuntament de Paterna disposa d'una font adaptada per a minusvàlids. Així ho ha desvelat  la regidora d'Infraestructures, Núria Campos, qui ha explicat que la instal·lació d'aquest nou element respon al desig de l'Equip de Govern de fer de Paterna i dels seus espais i edificis públics un municipi totalment adaptat.

La font per a persones amb discapacitat està fabricada en acer, té dues altures i disposa de dues aixetes polsadores temporitzades amb regulació de cabal. L'altura més baixa és de 973 cm mentre que l'altra és de 1metre 216 cm.

Amb la col·locació d'aquesta font, l'Executiu de Sagredo continua intervenint en el municipi per millorar la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda.

Tal com ha explicat Núria Campos, "aquesta actuació s'uneix als rebaixos per als vianants adaptats i la millora del paviment que està duent a terme el consistori en diferents punts del nucli urbà i dels barris perifèrics, a la remodelació i peatonalització de la Plaça del Poble, a la instal·lació d'un ascensor en el Museu de Ceràmica i a l'antic Centre Musical i a l'ampliació del nombre de places d'aparcament per a minusvàlids".

Referent a això, la regidora també ha recordat que els parcs infantils que s'estan remodelant s'estan dotant també de gronxadors adaptats per a minusvàlids.

Destacats