Paterna inicia els pressupostos de 2021 centrats en la reactivació econòmica i les garanties socials

El deute municipal es troba actualment en el 7,6%, i ha passat de 41,9 milions a 2015 a 4,9 milions a l'actualitat

Guardar

Reunión comité seguimiento COVID-19
Reunión comité seguimiento COVID-19

L'Ajuntament de Paterna ha començat a treballar en els pressupostos municipals per a 2021, tal com ha anunciat hui l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, després de signar la provisió que dona inici a la confecció dels comptes del pròxim exercici.

"El deute està per davall del 7,6%, havent passat dels 41,9 milions d'euros de deute que hi havia en el 2015 als 4,9 milions que hi ha actualment, la qual cosa ens permet poder afrontar la crisi sorgida per la COVID-19 des d'una situació de major solvència econòmica" ha declarat Sagredo.

El primer edil també ha assenyalat que "és necessari treballar per a aconseguir uns pressupostos equilibrats que prioritzen recursos cap a la reactivació econòmica, l'ocupació i amb l'objectiu de garantir els serveis públics per a tots els paterners i paterneres".

En eixa línia porta treballant l'executiu socialista des de l'inici de la crisi sanitària, reorientant les polítiques de despesa del 2020 per a adoptar mesures destinades a mitigar l'impacte de la pandèmia entre la població més afectada.

"En els últims mesos s'ha augmentat tant la despesa social com les ajudes individuals i a autònoms, s'han congelat impostos i flexibilitzat el pagament després de la situació viscuda per la Covid-19" ha assenyalat el primer edil, al mateix temps que ha recordat que "per al 2021 hem eliminat taxes municipals com les de les terrasses dels bars o el mercat municipal" ha conclòs Sagredo.

Destacats