Paterna inicia 4 programes formatius de qualificació bàsica per a impulsar la inserció laboral

Guardar

Edición anterior de uno de los programas formativos de Paterna
Edición anterior de uno de los programas formativos de Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha posat en marxa quatre programes formatius de qualificació bàsica per a impulsar així la inserció laboral dels joves de la ciutat.

Aquests programes estan dirigits a paterners i paterneres d'entre 16 i 21 anys que no han finalitzat l'Educació Secundària Obligatòria (ESO), facilitant-los així una formació alternativa que els permeta estar millor preparats per al mercat laboral.

Aquesta formació bàsica s'ajusta al calendari escolar de Secundària i consta de 960 hores distribuïdes en sis lectives diàries matinals, de 8 a 14.30 hores.

Per a aquest curs 2020-2021 s'han iniciat un total de 4 especialitats: Operacions de reproducció manual o semiautomàtica de productes ceràmics (N.E.E.), Operacions bàsiques de Cuina, Activitats Auxiliars de Comerç i Operacions Auxiliars de Serveis Administratius o Generals.

La titulació oficial que s'adquireix és de Nivell I del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, el qual es desglossa en 384 hores de Formació bàsica, 576 de Formació específica i entre 80 i 150 de MFCT (Mòdul de Formació en Centres de Treball).

En edicions anteriors, han participat empreses compromeses amb el desenvolupament formatiu i professional com BAUHAUS, Ricard Camarena, Hotel Melià, Postres de l'horta, Prodesco, Fundació Alfonso Roig, Intersport, Toys 'R' us, Xe que bó, NH jardines del Túria o Restaurant El Perita, facilitant als alumnes la qualificació pràctica de la seua formació.

Els programes formatius admeten fins a 57 alumnes i encara és possible inscriure's, dirigint-se el centre Polivalent Valentín Hernáez, al carrer Músic Antonio Cabeza i/o telefonant al 96 110 40 86.

Destacats