Paterna impulsa les polítiques d'ocupació convocant la tercera edició del Club d'Ocupació en línia

Guardar

Club de empleo
Club de empleo

L'Ajuntament de Paterna contínua l'impuls de les polítiques municipals d'ocupació convocant, en aquesta ocasió, la tercera edició del Club d'Ocupació en Línia.

L'objectiu d'aquest programa és ajudar als paterners i paterneres en situació de desocupació a activar i optimitzar el procés de cerca d'ocupació en el mercat local de treball, aprofitant sinergies i utilitzant noves tècniques que els permeten guanyar confiança en si mateixos i seguretat en afrontar les entrevistes de treball.

Després de l'èxit de la primera i la segona edició, en les quals un 42% i un 35% dels participants respectivament van aconseguir trobar treball, des dels serveis d'ocupació de Paterna, s'ha convocat una nova edició que, per l'especial situació generada per la COVID19, se celebrarà en línia.

En aquesta convocatòria participaran 15 persones que es troben buscant treball de manera activa i que vulguen millorar les seues possibilitats d'inserció.

Els requisits per a formar part del Club d'Ocupació són estar inscrit en l'Agència Pública de Col·locació, tindre coneixements d'informàtica a escala usuària, disposar d'un compte de correu electrònic i d'ordinador amb connexió a Internet o Mòbil amb dades.

Les dates de la nova convocatòria seran de 22 de setembre al 12 de novembre, amb la celebració de sessions setmanals. Els participants poden realitzar la totalitat de sessions (s'atorgarà un diploma acreditatiu de la realització de les mateixes si supera el 80%) o bé les que puguen interessar de manera individual sense necessitat de realitzar totes.

Encara queden vacants per al Club d'Ocupació, a les quals es podran optar inscrivint-se a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de Paterna.

Destacats