Paterna forma als majors en l'ús de les noves tecnologies

Guardar

mayores movilizados
mayores movilizados

L'Ajuntament de Paterna en col·laboració amb l'associació Jovesolides ha posat en marxa el programa Majors Mobilitzats, una innovadora iniciativa socioeducativa de formació dirigida a disminuir la bretxa digital que afecta les persones majors.

Amb aquest objectiu, i a través de la regidoria del Major que dirigeix Julio Fernández, el consistori celebra durant aquest mes de gener al Centre Polivalent Valentín Hernáez diferents activitats formatives basades a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) que "permetran als nostres majors sentir-se inclosos en la societat tecnològica actual, acostant-los la informàtica, Internet i la tecnologia mòbil a escala bàsica".

En aquest sentit, el regidor ha explicat que "aquest pla formatiu s'allunya del format clàssic de cursos convencionals i se centra a potenciar la part pràctica de l'aprenentatge sobre la part teòrica".

"Tenint en compte les necessitats i inquietuds dels nostres majors, els acompanyem i motivem perquè s'endinsen en l'ús de les noves tecnologies d'una manera amena i interessant i es senten partícips de l'evolució tecnològica que caracteritza a la societat actual", ha destacat Fernández.

Tal com ha puntualitzat el regidor, "aquest programa formatiu ha estat especialment dissenyat per l'Ajuntament per ajudar als més de 3.000 majors de Paterna al fet que puguen realitzar moltes gestions del dia a dia d'una manera ràpida i eficaç usant Internet".

"Volem que els nostres majors tinguen els coneixements bàsics sobre com manar un correu electrònic fins a com utilitzar les xarxes socials, fins i tot que sàpiguen com funcionen les APPS i com les noves tecnologies poden facilitar-los la seua vida diària", ha afirmat Julio Fernández.

Amb la celebració d'aquests cursos, l'Equip de Govern busca familiaritzar a les persones majors amb l'ús de l'ordinador, la navegació per Internet.

Arxivat a:

Destacats