Paterna executa noves obres d'asfaltat i pavimentació a La Canyada

Els treballs d'adequació han tingut una duració d'una setmana aproximadament i un cost de 21.327 euros

Guardar

Trabajos de asfaltado en La Canyada
Trabajos de asfaltado en La Canyada

L'Ajuntament de Paterna ha executat noves obres d'asfaltat i pavimentació en diversos carrers de La Canyada.

Així ho ha anunciat hui la Tinent Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Campos, qui ha detallat que "els treballs s'han realitzat als carrers 228, 535 i 29, en les quals la calçada es trobava bastant deteriorada".

En concret, al carrer 228 s'ha dut a terme una reparació del ferm, deteriorat per les inflors produïdes pels pins confrontants. En aquest cas, ha sigut necessari sanejar la base del ferm i realitzar un reasfaltat complet en calent.

D'altra banda, les actuacions als carrers 535 i 29 han consistit en la reparació de la calçada deteriorada pel pas del temps, que ha sigut repavimentada i adequada per a deixar-la en estat òptim per la seua transitabilitat.

Els treballs, que han tingut un cost de 21.327 euros s'han desenvolupat al llarg d'una setmana i han sigut duts a terme per l'empresa municipal Gespa.

Finalment, Campos ha volgut destacar que "aquests treballs se sumen a les nombroses actuacions que realitza l'actual equip de govern municipal en els últims anys, amb la finalitat de millorar i condicionar els carrers de La Canyada, que per la seua especial situació i orografia, necessita d'un manteniment i inversió en les seues calçades superiors al d'altres zones de la ciutat".

Destacats