Paterna es tiny de rosa pel Dia Mundial contra el Càncer de Mama

Guardar

cancer de mama paterna
cancer de mama paterna

Amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama que se celebra el 19 d'octubre, l'Ajuntament de Paterna s'il·luminarà de rosa des d'aquesta nit amb l'objectiu de conscienciar i reflexionar sobre aquesta malaltia.

Tal com ha explicat el tinent d'alcalde de Protecció a les Persones, Participació i Ocupació, Julio Fernández, “el càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones occidentals, amb al voltant de 33.307 nous casos diagnosticats a l'any a Espanya pel que és fonamental donar visibilitat a aquesta malaltia per a fomentar la investigació”.

A més, Fernández ha recordat la importància de la prevenció: “Un diagnòstic precoç és fonamental en el pronòstic i evolució de la malaltia i la supervivència de la pacient”.

Finalment, mitjançant aquesta actuació des de la Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament de Paterna es persegueix, d'una banda, impulsar la prevenció de la Salut a Paterna, i per un altre, mostrar el suport a els/as familiars i a les malaltes de càncer de mama i agrair la important labor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer i especialment el desenvolupat per la Junta Local del Càncer de Paterna en la localitat

Destacats