Paterna es convertix en l'epicentre de l'empresariat valencià durant la V edició de la gala de premis Paterna Ciutat d'Empreses

La gala, que s'ha convertit en trendingtopic, s'ha celebrat esta vesprada en el Gran Teatre seguint totes les mesures sanitàries recomanades per a garantir la seguretat dels assistents

Guardar

Momento de la Gala de entrega de Premios Paterna Ciudad de Empresas
Momento de la Gala de entrega de Premios Paterna Ciudad de Empresas

El Gran Teatre ha sigut escenari aquesta vesprada de la V edició dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses, un esdeveniment impulsat per l'associació empresarial que presideix l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo.

Personalitats del món empresarial local i autonòmic s'han donat cita per a celebrar aquesta nova edició d'aquesta gala de premis que té com a objectiu promocionar i valorar la fortalesa econòmica i el potencial industrial del municipi. Una gala que ha comptat amb un protocol de seguretat per a garantir la seguretat de tots els assistents, que han pogut conéixer de primera mà l'activitat que realitza l'associació en la millora de les condicions de les empreses que s'asseguen en el municipi.

Durant el transcurs de la cerimònia l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha avançat el projecte en què està treballant l'Ajuntament per a crear un Campus per a la Innovació i el desenrotllament de la Formació Professional en Ciberseguridad i Biotecnologia CAPCIBI.

"Un campus concebut per a donar als nostres jóvens eixa oportunitat de formar-se i acreditar-se en les professions que demanden les empreses, i per a posicionar a Paterna com referent en el coneixement, l'ensenyança i l'aprenentatge dels oficis del futur"; ha destacat Sagredo.

A més, el primer edil ha aprofitat per a felicitar tant a les empreses guanyadores com a finalistes reconeixent la seua importància com "ambaixadores del gran potencial industrial i empresarial que tenim a Paterna".

Finalment, Sagredo ha llançat un missatge d'esperança i ha ratificat el compromís de l'executiu socialista per continuar treballant a enfortir les aliances amb les diferents associacions de la localitat.

"A pesar de les dificultats, estic convençut que eixirem reforçats, i per a això és imprescindible que el sector públic i les empreses ens unim i comencem a treballar junts en la reactivació social i econòmica", ha conclòs.

Premiats en la V Edició dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses

En la categoria Millor Projecte de Transformació i Adaptació a la COVID-19, l'empresa guanyadora ha sigut Epidisease, que ha prestat els seus coneixements d'epigenètica per a la detecció de la COVID-19 per mitjà de test d'anticossos cuantitativoy tècnica PCR un guardó que van rebre de la mà del secretari general d'UGTPV, Ismael Sáez.

El premi de Trajectòria Investigadora i Innovadora, ha sigut per a l'empresa Darwin BioprospectingExcellence, fundada per un equip de científics amb més de 25 anys d'experiència en microbiologia i ecologia microbiana, amb la missió de portar al mercat solucions microbianes a la carta, que va ser entregat per la directora General d'Indústria, Empar Martínez Bonafé.

Per la seua banda el premi a l'Empresa Sosteniblement i Socialment Responsable, ha sigut per a ZubiEducation (Imagine Montessori School La Pinnada) pel seu treball en l'educació primària, desenrotllant un projecte pedagògic que integra els principis de desenrotllament sostenible i compromís social. Va entregar el premi el director de Relacions Institucionals del periòdic Levante-EMV, Julio Monreal.

Per la seua banda, en la categoria creada per a reconéixer la figura de l'empresari autònom, el Premi Micropime Local ha sigut per a la ludoteca Lloc de Jocs, espai recreatiu per a xiquets i xiquetes de Paterna qui ha entregat el premi, la directora general d'ocupació i formació LABORA, Rosada Briones.

Així mateix, el premi a la Trajectòria Empresarial, el guanyador ha sigut Trolli, que des de 1975 és una de les principals empreses en producció de caramels de goma. Ha rebut el guardó de mans del president d'Asivalco i FEPEVAL, Santiago Salvador.

En la categoria a la Dona Empresària s'ha alçat amb el premi Mara Gràcia directora general de Surgival, empresa especialitzada en la fabricació, comercialització i distribució d'implants i instrumentals quirúrgics per a cirurgia ortopèdica i traumatologia, qui va arreplegar el guardó de mans de Lola Cel·la, presidenta de la Mancomunitat del Túria.

En la categoria de Millor Start Up, l'empresa guanyadora ha sigut BestWorldPrivate (Laboratoris Necenti), empresa de biomedicina basada en algoritmes bioquímics per al diagnòstic precoç de diferents malalties. El vicepresident de la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa ha sigut l'encarregat d'entregar el trofeu.

Quant al premi a la Projecció Internacional, la guanyadora ha sigut l'empresa Laiex, especialista en polimerització en base aigua amb instal·lacions totalment automatitzades amb més de 50 anys d'història que ha rebut el premi de mans del director de Cambra València, Jorge Linares.

Finalment, l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo, ha sigut l'encarregat d'entregar el Premi Especial del Jurat a Manuel Bertolín, propietari fundador dels concessionaris BMW Bertolín.

Destacats