'Paterna Empléate', la nova app de l'Ajuntament per a impulsar l'ocupació

Guardar

APP Paterna Empléate
APP Paterna Empléate

L'Ajuntament de Paterna ha llançat una app per a facilitar a la ciutadania l'accés als serveis oferits per l'Agència de Col·locació municipal.

'Paterna Empléate' és el nom d'aquesta aplicació que ja està disponible per a descàrrega per a dispositius IOS i Android en App Store i Google Play.

El Tinent Alcalde d'Ocupació, Julio Fernández, ha explicat que "amb aquesta aplicació trenquem la barrera física i arribem més lluny en l'objectiu de proporcionar oportunitats laborals a aquelles persones que busquen ocupació".

L'app, a més, inclou en l'oferta un catàleg de formació i una agenda d'accions dirigides a millorar les competències professionals dels paterners i paterneres inscrits.

A més, permet a les empreses agilitzar la publicació de les seues pròpies ofertes d'ocupació, així com una gestió dels processos de selecció més ajustada les necessitats per a aconseguir trobar personal adequat.

Fernández ha precisat que "en aquest moment en el qual treballem per a reduir la distància física generada per la COVID-19, és important acostar tot el catàleg de serveis municipals tant als ciutadans com a les nostres empreses, i servir de nexe d'unió entre ocupadors i possibles empleats".

Amb 'Paterna Empléate' es poden realitzar tots els tràmits necessaris a través del dispositiu mòbil així com fer el seguiment d'ofertes o rebre notificacions.

Les persones que ja estiguen registrades en l'Agència de Col·locació de l'Ajuntament de Paterna podran accedir a l'app amb el seu correu electrònic i la seua contrasenya actual.

La resta, podrà crear fàcilment un nou usuari i tindre accés a tots els serveis disponibles.

Tota la informació sobre aquesta nova aplicació està disponible en la web municipal, en el portal d'ocupació, a través de l'URL https://paterna.portalemp.com/app-paterna-empleate.

Destacats