Paterna dona inici al Nadal més segur amb el Betlem Vivent i la recollida d'aliments

Enguany la Cavalcada de Reyes se substituirà per diferents punts de visita de Papa Noel i els Reis Mags en tots els barris de la ciutat per a evitar aglomeracions i garantir la seguretat dels ciutadans

Guardar

Belén Viviente Paterna 2
Belén Viviente Paterna 2

Aquest cap de setmana Paterna ha donat inici a les activitats nadalenques que durant les pròximes setmanes portaran la il·lusió als xicotets i famílies de la localitat.

Durant dissabte passat, més de 200 veïns i veïnes es van acostar a la Casa-Hostal de la Plaça del Poble per a gaudir del Betlem Vivent que cada any organitza l'associació Nadals a Paterna i on els més xicotets van poder entregar les seues cartes al Carter Real.

A més, també va tindre lloc la recollida d'aliments organitzada per les associacions festeres de la ciutat que va aconseguir recollir un camió ple d'aliments i productes d'higiene que seran donats a Caritas.

"Enguany les festes estan sent diferents en molts aspectes, però des de l'Ajuntament estem treballant perquè els veïns i veïnes puguen gaudir-les garantint en tot moment la seua seguretat", ha explicat la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa.

Amb aqueix objectiu i amb el de mantindre la il·lusió dels més xicotets, s'han instal·lat "Bústies Reals" en els diferents barris. En concret, es poden trobar en el Centre Cívic de Terramelar, l'Auditori Antonio Cabeza en SantaRita, en el Gran Teatre (Campament), l'Oficina de Turisme del centre, al carrer Sant Cecilia de Bovalar, en el Centre Social de La Canyada, al Parc d'Alborgí, en el centre social de Mas del Rosari - La Coma i al carrer Llicsó de Lloma Llarga.

"Una de les mesures que hem hagut d'adoptar per a fer front a la pandèmia ha sigut suspendre la cavalcada dels Reis Mags per a evitar aglomeracions, però tant les seues Majestats com Papa Noel visitaran Paterna i els xiquets i xiquetes podran trobar-se amb ells en diferents punts de la ciutat evitant les reunions de moltes persones i garantint que es compleixen la distància social i altres mesures sanitàries, ha assegurat Espinosa.

Per a això s'instal·larà una caseta de Papa Noel en tots els barris que podran visitar-se el 23 de desembre de 17 a 20 hores i el 24 de desembre d'11 a 14 h. Per la seua part els Reis Mags estaran en el municipi el dia 5 de gener, d'11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

Finalment, i amb l'objectiu de promocionar el comerç local, també s'ampliarà l'horari del Mercat municipal que obrirà també a les vesprades el 22 i 23 de desembre i el 4 i 5 de gener de 16.30 a 20.30 per a facilitar les compres dels paterners i paterneres.

Destacats