Paterna destina la totalitat del seu superàvit a la reactivació econòmica i social de la ciutat

Guardar

Una calle de Paterna
Una calle de Paterna

L'Ajuntament de Paterna destinarà íntegrament els prop de 16 milions d'euros de superàvit a la recuperació i reactivació social i econòmica de la ciutat.

Així ho ha revelat hui l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo qui ha explicat que "tot el superàvit s'injectarà en el Pla Transforma 2021-2023, un programa de caràcter pluriennal concebut per a millorar les actuacions, infraestructures i serveis del municipi i fer de Paterna una ciutat més segura, sostenible i millor per a viure, treballar i prosperar".

El primer edil ha indicat que "amb l'objectiu de continuar enfortint l'economia local dels efectes de la COVID-19, el Pla Transforma se centrarà a potenciar quatre pilars fonamentals: ocupació, seguretat, salut i neteja" al mateix temps que ha assenyalat que també estan previstes actuacions en matèria de medi ambient, cultura, infància, esports, serveis socials, mobilitat, aparcament i atenció ciutadana.

En aquest sentit, Sagredo també ha destacat que la robustesa de les arques municipals, l'eficaç gestió econòmica que s'està portant cap de la ciutat i de la crisi així com l'estabilitat pressupostària fan possible aquesta important injecció econòmica que revertirà directament en la ciutadania paternera.

Finalment, l'alcalde ha afirmat que el Pla Transforma 2021-2023 se suma a altres iniciatives municipals que s'estan promovent des de l'executiu socialista per a reactivar i enfortir la ciutat com el Pla de Recuperació Econòmica de Paterna o Programa Anual d'Impuls a les Inversions.

Destacats