Paterna destina 1.200.000€ a ajudes a l'escolarització d'Educació Infantil

Paterna és una de les ciutats espanyoles que més recursos destina a ajudes a l'escolarització de xiquets i xiquetes d'entre 0 i 5 anys, amb 16,69€ per habitant

Guardar

Niños-niñas-patio-CEIP-Lloma-Llarga
Niños-niñas-patio-CEIP-Lloma-Llarga

L'Ajuntament de Paterna ha obert el termini per a la sol·licitud d'ajudes a l'escolarització d'Educació Infantil de primer i segon cicle a les quals el consistori ha destinat 1.200.000 € per al curs 2021-2022. Així ho ha anunciat el regidor d'Atenció a la Infància i Educació, David Fortea, qui ha afirmat que "es tracta d'una inversió estratègica perquè fomentem l'escolarització primerenca i afavorim la conciliació laboral i familiar".

Des de hui i fins al pròxim 31 de maig, tindrà lloc la campanya telemàtica per a la sol·licitud en línia de les ajudes a través de la seu electrònica de l'Ajuntament, wwww.sede.paterna.es. La sol·licitud presencial, per a la qual serà necessària cita prèvia, tindrà lloc d'1 al 23 d'abril per a alumnat ja matriculat, i de 10 al 25 de maig per a noves matrícules.

Paterna és una de les ciutats espanyoles que més recursos destina a les ajudes a l'escolarització infantil, amb 16,69 € per habitant, molt per damunt de València, amb 4,32 € o Alcalá de Henares, amb 0,44 € per ciutadà. Fortea ha destacat que "aquestes dades posen en relleu el compromís de l'equip de govern socialista amb les famílies paterneres, posicionant a Paterna com una de les ciutats de referència de la Comunitat".

Els destinataris d'aquestes ajudes són les famílies empadronades a Paterna que tinguen menors de 0 a 5 anys matriculats en centres escolars de Paterna o altres municipis, de primer o segon cicle, així com les que hagen sol·licitat plaça o vagen a realitzar-ho pròximament, sempre que reunisquen els requisits i la puntuació suficient segons els barems establits.

Les ajudes, en el cas de primer cicle d'Infantil, estan destinades a subvencionar la matrícula, les mensualitats i el menjador, mentre que les de segon cicle estan destinades al servei de menjador escolar i inclouen una ajuda puntual de 50 € per a l'adquisició de material escolar.

Els interessats podran trobar tota la informació sobre requisits i documentació en l'enllaç https://www.paterna.es/es/areas-gestion-municipal/educacion-deportes/becas-subvenciones.html.

Destacats