Paterna demana compromís amb la nova Llei d'Àrees Empresarials

Guardar

paterna
paterna

L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha qualificat de "fonamental" la nova Llei de Gestió i Modernització d'Àrees Empresarials que està elaborant el Consell i ha afirmat que "en el seu desenvolupament s'ha de comptar amb l'experiència de tots els actors implicats als polígons, principalment amb els empresaris i els ajuntaments".

Sagredo, com a Alcalde d'un dels municipis industrials de referència a escala autonòmica i nacional amb més de 3.000 empreses assentades en el seu terme municipal, aplaudeix aquest futur projecte de llei, que defineix com "una ferramenta fonamental per ajudar a créixer a les àrees industrials de tots els municipis i per a la necessària reindustrialització de la Comunitat Valenciana" i per a això reivindica "la creació d'una línia pressupostària fixa anual destinada a aquells consistoris que, de veritat, aposten pels seus polígons, com és el cas de Paterna".

"Tenim l'oportunitat de blindar les ajudes a la indústria, independentment dels canvis de govern. La Llei, a part de pionera, ha de ser valenta i útil per a la competitivitat de les nostres empreses", ha declarat Juan Antonio Sagredo.

Així mateix, el primer edil ha manifestat que "a banda d'invertir en el manteniment dels parcs empresarials, és de vital importància destinar recursos a la modernització d'aquestes àrees, apostant per les noves tecnologies per incorporar-les a la indústria 4.0 i convertir-les en polígons intel·ligents".

Referent a això, Juan Antonio Sagredo també ha destacat la forta implicació de l'Ajuntament de Paterna en promoció econòmica i la dinamització empresarial del municipi i, com a exemple, s'ha referit als convenis de col·laboració que el consistori va signar aquest any amb cadascun dels seus 5 parcs empresarials per ajudar-los a augmentar la seua competitivitat i el seu potencial industrial i posicionar al municipi com a enclavament estratègic i ciutat empresarial de referència a tots els nivells.

Sobre la base d'aquest potencial, l'Alcalde ha remés una carta al conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent oferint-li, des de l'experiència de Paterna i les seues cinc àrees empresarials, la col·laboració del municipi en el desenvolupament de la futura llei d'Àrees Empresarials.

Destacats