Paterna culmina els preparatius del pavelló esportiu per a la vacunació massiva

Guardar

Pabellon Paterna vacinación masiva
Pabellon Paterna vacinación masiva

L'Ajuntament de Paterna té ja a punt un dels pavellons de la Ciutat Esportiva Municipal com a centre de vacunació massiva per a començar, dimarts que ve, 16 de març a partir de les 15 hores, amb el procés d'immunització.

El primer col·lectiu que passarà per aquestes instal·lacions serà el de la comunitat educativa. Seran 6.182 les persones que, entre professors, conserges i personal de neteja dels diferents centres educatius de Paterna i d'altres municipis de l'àrea metropolitana de València, seran vacunats en el pavelló municipal.

L'Ajuntament ha dividit els 1.200 metres quadrats d'aquest espai esportiu en tres zones, atesa la sol·licitud de la Conselleria de Sanitat: triatge, vacunació i postvacunació.

A més, s'ha senyalitzat el sòl amb marques per a indicar el recorregut, el sentit de la circulació i garantir la distància de seguretat.

Així mateix, el consistori ha previst l'habilitació d'una zona d'aparcament, des de la qual també hi haurà senyalització fins al pavelló habilitat per a la vacunació.

D'altra banda, l'Ajuntament ha previst també un operatiu de seguretat format per Policia Local i Protecció Civil, que controlaran els accessos i s'encarregaran que es complisquen les normes de seguretat anticovid, personal de la Brigada de l'Àrea d'Esports i de Gespa, i personal per a informar i guiar a les persones que acudisquen al centre.

Paterna també ha habilitat lavabos, zona de magatzematge, una ambulància i un operatiu de neteja diària.

A més, hi haurà senyalització per a l'accés amb vehicles en les rotondes i vials de l'entorn del pavelló esportiu.

Està previst que, després d'aquesta fase, la Conselleria de Sanitat utilitze el pavelló i els serveis oferits per Paterna per a noves rondes de vacunació.

Destacats