Paterna crearà una brigada exclusiva de Vies Públiques

Guardar

asfaltado-paterna
asfaltado-paterna

L'Ajuntament de Paterna, a través de l'empresa pública GESPA, va a crear una Brigada exclusiva de Via Pública per garantir el bon estat i el correcte manteniment de tots els carrers i espais públics del municipi així com la seguretat de tots els veïns i veïnes.

Així ho ha anunciat la regidora d'Infraestructures, Núria Campos, qui ha indicat a més que “aquest nou equip de treball s'encarregarà d'atendre i executar històriques reclamacions ciutadanes relacionades amb la via pública, algunes d'elles de fa una dècada, a causa de la mala gestió de l'anterior equip de govern del PP”.

“És una responsabilitat d'aquest Executiu el garantir la seguretat de tots els nostres veïns i veïnes”, ha afirmat Campos, en referència a la gran quantitat de caigudes i de denúncies presentades pels veïns durant aquests anys pel mal estat del paviment de calçades i voreres.

Referent a això, la regidora ha assenyalat que “amb aquesta brigada de suport l'Ajuntament no només busca optimitzar l'estat i la conservació de totes les zones municipals, sinó també ser més àgil i efectiu en l'atenció i resolució de les incidències que puguin donar-se en elles”.

Núria Campos ha explicat que “aquesta nova Brigada de Via Pública disposarà de 25 efectius i comptarà amb els vehicles, la maquinària i el material necessari per esmenar i posar a punt tots els espais urbans del municipi”, unes zones que – tal com ha recordat la regidora – “estem millorat des de l'actual Executiu a través del Programa de reasfaltado i reparació de voreres que estem duent a terme en tot el terme municipal mitjançant l'I i II Pla Transforma”.

Així mateix, la regidora ha indicat que per posar-la en marxa, el consistori ha duplicat la inversió en manteniment de vies i espais públics, passant dels 745.000€ de 2015 als 1.495.000€ de 2017, un augment del 103%.

Destacats