Paterna converteix el cèntric carrer de Las Eras en Zona 20

Guardar

Calle de las Eras en Paterna
Calle de las Eras en Paterna

L'Ajuntament de Paterna ha convertit el cèntric carrer de las Eras en Zona 20 amb prioritat per a vianants i ciclistes.

D'aquesta manera, els vehicles motoritzats podran circular sempre sense sobrepassar els 20 km per hora, preservant així la seguretat de la resta d'usuaris de la calçada.

Tal com ha explicat la Tinenta Alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Nuria Campos, "hem limitat la velocitat de circulació per aquest carrer a causa de les seues dimensions, que fan que els vianants hagen d'usar la calçada per a transitar. Convertint-la en Zona 20, prioritzem la seguretat de les persones que circulen a peu, que són bastants pel fet que el vial connecta el Clot de Joan i el barri Alborgí amb el carrer Major".

Per a identificar el carrer com a Zona 20, l'Ajuntament ha pintat senyals en la calçada i ha col·locat senyalística vertical en la qual s'indica que es tracta d'una via amb prioritat de vianants.

A més - tal com ha anunciat la Tinenta Alcalde Campos - "estem estudiant, juntament amb Policia Local, la possibilitat de convertir en Zona 20 altres carrers de la ciutat, especialment del centre de Paterna, i que tenen característiques similars que el carrer de las Eras".

Destacats